Looking For Anything Specific?

Deliha : Deliha 2'yi kaç kişi izledi? | Sinekafe.com - Deliha, yönetmenliğini hakan algül'ün yaptığı 14 kasım 2014'te vizyona çıkan türk sinema filmi.

Deliha : Deliha 2'yi kaç kişi izledi? | Sinekafe.com - Deliha, yönetmenliğini hakan algül'ün yaptığı 14 kasım 2014'te vizyona çıkan türk sinema filmi.. Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan zeliha'yı alıyor. Последние твиты от deliha 2 (@delihafilm). Mahallesinde dükkan açan yakışıklı fotoğrafçıyı gözüne kestirir. Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor. Deliha 2 filmi imdb tarafından ise 4.4 puan deliha 2 adlı komedi ve yerli yapımın bir arada olduğu filmi sizlere reklamsız, hd, 1080p ve full izle.

Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Türkiye'de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Deliha 2 fragmanı izle ve deliha 2 yorumlarını oku. Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor. Deliha 2 filmi imdb tarafından ise 4.4 puan deliha 2 adlı komedi ve yerli yapımın bir arada olduğu filmi sizlere reklamsız, hd, 1080p ve full izle.

Deliha - Çok Perişanız - YouTube
Deliha - Çok Perişanız - YouTube from i.ytimg.com
Gupse özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca. Zelixa jangovar qiz, kuchli, o'zini erkak kabi tutadi, shu bilan birga sodda va pokiza. Deliha 2 filminin resmi twitter hesabıdır. Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan zeliha'yı alıyor. 14 kasım 2014'te vizyone giren deliha filmi i̇stanbul'un pek çok çeşitli semtinde ve i̇zmir'in şirince ile selçuklu beldelerinde çekildi. Deliha izle (2014), deliha full izle, deliha filmini full hd 1080p görüntü kalitesinde tek parça olarak izleyin.

Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan zeliha'yı alıyor.

Aklı kıt, özgüveni fazla, biraz da kaçık deliha; Gupse özay, derya alabora, esin eden vb. Deliha uzbek tilida 2014 turk filmi skachat. Sadri alışık tiyatro ve sinema oyuncu ödülleri yılın en başarılı kadın oyuncusu (komedi) (gupse özay). Peki deliha filmi konusu nedir? Türkiye'de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca. Gupse ozay, derya alabora, gülsüm alkan vb. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert. Mahallesinde dükkan açan yakışıklı fotoğrafçıyı gözüne kestirir. Zelixa va uning do'stlari folbinga borishadi, u erda u o'z hayotidagi muhabbatni topishini bilib oladi. Deliha filminde hayatının aşkını arayan zeliha, fal baktırmaya gidiyor. Deliha izle (2014), deliha full izle, deliha filmini full hd 1080p görüntü kalitesinde tek parça olarak izleyin.

Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Deliha 2 filminin resmi twitter hesabıdır. Гупсе озай, дерия алабора, эсин иден и др. Последние твиты от deliha 2 (@delihafilm). Deliha, yönetmenliğini hakan algül'ün yaptığı 14 kasım 2014'te vizyona çıkan türk sinema filmi.

Deliha 2 on Twitter: "@DelihaFilm ekibi bugün İzmir'de ...
Deliha 2 on Twitter: "@DelihaFilm ekibi bugün İzmir'de ... from pbs.twimg.com
Türkiye'de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor. Гупсе озай, дерия алабора, эсин иден и др. Zelixa jangovar qiz, kuchli, o'zini erkak kabi tutadi, shu bilan birga sodda va pokiza. Written by gupse özay, who stars in the title role, the movie promises. Sadri alışık tiyatro ve sinema oyuncu ödülleri yılın en başarılı kadın oyuncusu (komedi) (gupse özay). Gupse ozay, derya alabora, gülsüm alkan vb. Deliha 2 filminin resmi twitter hesabıdır.

(13 yaş ve üzeri için uygundur).

Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor. Последние твиты от deliha 2 (@delihafilm). Türkiye'de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Mahallesinde dükkan açan yakışıklı fotoğrafçıyı gözüne kestirir. Türkiye'de ilk kez bir kadın komedi oyuncusu kendi yazdığı karakteri beyazperdeye taşıdı. Gupse özay, derya alabora, esin eden vb. Gupse özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film. Sadri alışık tiyatro ve sinema oyuncu ödülleri yılın en başarılı kadın oyuncusu (komedi) (gupse özay). Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert. Deliha uzbek tilida 2014 turk filmi skachat. Gupse ozay, derya alabora, gülsüm alkan vb. Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Zelixa jangovar qiz, kuchli, o'zini erkak kabi tutadi, shu bilan birga sodda va pokiza.

Deliha 2 filmi toplamda 1 saat 47 dakika sürmektedir. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert. Deliha izle (2014), deliha full izle, deliha filmini full hd 1080p görüntü kalitesinde tek parça olarak izleyin. Zelixa jangovar qiz, kuchli, o'zini erkak kabi tutadi, shu bilan birga sodda va pokiza. (13 yaş ve üzeri için uygundur).

Geri Sayım Başladı, Deliha 2 Fragmanı Yayında » sadibey.com
Geri Sayım Başladı, Deliha 2 Fragmanı Yayında » sadibey.com from c1.staticflickr.com
Mahallesinde dükkan açan yakışıklı fotoğrafçıyı gözüne kestirir. Deliha izle (2014), deliha full izle, deliha filmini full hd 1080p görüntü kalitesinde tek parça olarak izleyin. (13 yaş ve üzeri için uygundur). Deliha 2 konusu ve oyuncuları için tıkla. Written by gupse özay, who stars in the title role, the movie promises. Gupse özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film. Gupse özay, derya alabora, esin eden vb. Deliha uzbek tilida 2014 turk filmi skachat.

Deliha izle (2014), deliha full izle, deliha filmini full hd 1080p görüntü kalitesinde tek parça olarak izleyin.

Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca. Mahallesinde dükkan açan yakışıklı fotoğrafçıyı gözüne kestirir. (13 yaş ve üzeri için uygundur). Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Последние твиты от deliha 2 (@delihafilm). Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert. Deliha 2 konusu ve oyuncuları için tıkla. 14 kasım 2014'te vizyone giren deliha filmi i̇stanbul'un pek çok çeşitli semtinde ve i̇zmir'in şirince ile selçuklu beldelerinde çekildi. Гупсе озай, дерия алабора, эсин иден и др. Detayları haberimizde sizler için deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan zeliha'yı alıyor. Gupse özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film. Deliha, yönetmenliğini hakan algül'ün yaptığı 14 kasım 2014'te vizyona çıkan türk sinema filmi. Deliha, biraz deli, çok matrak ve sahiden temiz kalpli bir genç kadının aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları anlatıyor.

Posting Komentar

0 Komentar